dimarts, 25 de febrer del 2014






ELS ANIMALS MÉS PERILLOSOS DEL MÓN

Aquí mostrem una llista dels animals de menys a més perillosos:


L'ÓS

La imatge dels osos és utlitzada com a expressió del carinyo, però la veritat és que són animals molt agresius. Si volem abraçar algún, millor que sigui de pelux. 

Punxa aquí per obtenir més informació.



EL TAURÓ:

Els taurons són un dels animals més extraordinaris al planeta terra. Han existit a la terra per més de 450 milions d'anys i aquest sol fet els fa increïbles.

Viuen des d'abans que els vertebrats terrestres poblessin la terra i fins i tot abans que moltes plantes es desenvolupessin en els continents.

els taurons no són tan dolents com els fan semblar, però són grans assassins, amb 100 morts anuals, aproximadament.

Punxa aquí per obtenir més informació.





LA MEDUSA:

Les meduses són criatures molt interessants i a més, perilloses. El contacte amb els seus tentacles pot paralitzar a un ésser humà i provocar una aturada cardíaca. Es registren al voltant de 100 morts a l'any per aquesta causa.

Punxa aquí per mes informació




L'HIPOPÒTAM:

L'hipopòtam és un animal gran i despietat que viu tant a l'aigua com la terra. Es troba principalment a Àfrica. La seva boca es pot obrir fins a un màxim de 4 peus. Es registren al voltant de 100-150 morts a l'any per la seva causa.

Punxa aquí per més informació


















L'ELEFANT:


Malgrat la seva aparença amigable i el seu intel·ligència, els elefants són coneguts per atacar sense previ avís, de vegades, matant als cridadors del zoològic. Tenen enormes ullals i amb ells han provocat de 300-500 morts per any, sent animals molt perillosos.

Punxa aquí per més informació



EL COCODRIL:

El cocodril és un dels animals més perillosos del món. Habiten principalment a Àfrica i Austràlia. Tenen una velocitat sorprenent i una aclaparadora força a la mandíbula. Provoquen 600-800 morts a l'any.

Punxa aquí per més informació



EL TIGRE:

El tigre només es troba en el continent asiàtic, és un depredador carnívor i és l'espècie de felí més gran del món, podent aconseguir una grandària comparable al dels felins fòssils de major grandària.

És un animal solitari i territorial que generalment sol habitar boscos densos, però també àrees obertes, com sabanes.

Punxa aquí per més informació


.

L' ESCORPÍ:

Encara que molt més petit que la majoria de les criatures anteriors, l'escorpí té un fibló molt verinós capaç de provocar 800-2000 morts per any.

Punxa aquí per més informació



LES SERPS VERINOSES:

Més de 450 espècies de serps són verinoses i 250 són capaços de matar una persona. Els éssers humans són la seva presa ideal a causa de la corrent sanguini. Un cop injectat el verí aquest s'escampa a través de tot cos. Els atacs es produeixen sobretot a Àfrica, Àsia i Amèrica del Nord i es registren de 50-125, 000 morts a l'any.

Punxa aquí per més informació




I el moment que tots estàvem esperant...L'animal més perillós del món és:

EL MOSQUIT:

Segur a que estaven esperant a un animal molt més imponent, però gràcies a la seva capacitat de propagar malalties amb una eficàcia alarmant, el mosquit és l'animal més perillós del món.

És molt conegut per difondre la malària, la elefantiasis, la febre groga i el dengue. Provoca 2-3 milions de morts anuals.

Punxa aquí per més informació



















Aquí mostrem un vídeo dels animals més perillosos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada